Een privé feestje organiseren, uw VIP-gasten ontvangen of gewoon een gezellige bijeenkomst van de vereniging. Alles is mogelijk met het mobiel cafe HOOPeloos. Mobiel café HOOPeloos is een prachtig ingerichte bruine kroeg op wielen welke uitnodigend werkt op echt al uw gasten.

Wie wil dat nou niet, op iedere willekeurige plaats een feestje organiseren in een bruin café. Vanaf nu is dat mogelijk met mobiel café HOOPeloos. Dit mobiel café is gebouwd in een uitschuifbare trailer en dus door onze truck naar bijna iedere gewenste plek te brengen. Of het nu op een industrieterrein is, een dorpsplein of een mooie plek aan het circuit, op iedere plaats komt deze trailer tot zijn recht en kunnen uw gasten een gezellige zit aan bar van dit bruine café hebben. Alles wat u nog moet doen is zorgen voor gasten.
Uiteraard kunt u het mobiele café huren op basis van eigen invulling met eten, drinken en personeel maar ook daar kunnen wij voor zorgen. Alleen leveren met volle koelkasten of de complete catering verzorgen, u zegt het maar. Door de samenwerking met Mient Mulder Cateringservice kunnen wij een compleet pakket van eten en drinken aanbieden, wat u maar wenst.
Kijk op de fotopagina voor een kleine rondleiding door de kroeg, kijk op de pagina met specificaties voor de inrichting en kijk bij de referenties waar HOOPeloos allemaal is geweest. Mocht u meer informatie willen, stuur een mail aan info@hoopeloos.nl of bel 06 53 90 6261 (Jelle), 06 53 69 42 05 (Tjipco).

mient mulder cateringservice